Mirësevini në web-faqen e Klubit Basketbollistik "Trepça" - Welcome to Basketball Club Trepça
Sponsorët
Lajmet tjera nga klubi

Lajme nga klubi | 18.10.2007

U hodh shorti për ndeshjet e Super Ligës në Basketboll.
Në selin e FBK-së u hodh edhe shorti për ndeshjet e Supër Ligës në Baketboll. Në ndeshjen e parë, ekipi ynë do të takohet me ekipin Kosova nga Vushtrria. Ndeshjet tjera të xhiros së parë janë: Bambi - Sigal Prishtina, Peja - Vllaznimi, As Prishtina - Kastiroti, Drita - Ylli.

Ndeshjet zhvillohen me datat 31.10 dhe 01.11.2007
Lajme nga klubi | 15.07.2007

U mbajt mbledhja e bordit të FBK-së
Sot në Vushtrri,nën drejtimin e Erolld Belegut,Kryetar, u mbajt mbledhja e Bordit të FBK në të cilën ndaras u aprovuan Rregulloret për punën e Komisionit për gjyqtarë dhe Komisionit për trajnerë.

U përcaktua edhe dinamika e veprimtarive të FBK për fillimin e edicionit garues 2007/08:

1. Nga 6 deri më 15 gusht do të bëhet paraqitja e ekipeve për edicion garues 2007/08
2. Kuvendi i Punës së FBK do të mbahet më 8 shtator 2007
3. Afati kalimtar u caktua nga 15 shtatori deri më 3 tetor
4. Tërheqja e shorteve për Super Ligë dhe Ligën e femrave do të bëhet më 15 shtator 2007
5. Kampionati i Super Ligës do të filloj më 6 tetor 2007
6. Kampionati i Ligës së femrave do të filloj më 6 tetor 2007
7. Për Ligat tjera vendimi do të merret pas paraqitjes së ekipeve 

Bordi për Sekretar të Përgjithshëm emëroi Isuf Lumin, i cili deri më tani ka qenë ushtrues detyreLajme nga klubi | 08.07.2007
Trepca me fitore në ndeshjn e parë
Pas një finalje dramatike që u zhvillua në palestren e sporteve në Prishtinë, KB Trepca nuk arriti të fitonte, edhe pse gjatë gjith kohes ishte në avantazh. Mirpo vlen të theksohet se këtë vitë Trepça ka qenë mjaft skuadër stabile, dhe gjithashtu Mitrovica e meritonte trofeun. S.Prishtines i urojmë në fitore.Lajme nga klubi | 08.07.2007
Trepca me fitore në ndeshjn e parë
Pas një finalje dramatike që u zhvillua në palestren e sporteve në Prishtinë, KB Trepca nuk arriti të fitonte, edhe pse gjatë gjith kohes ishte në avantazh. Mirpo vlen të theksohet se këtë vitë Trepça ka qenë mjaft skuadër stabile, dhe gjithashtu Mitrovica e meritonte trofeun. S.Prishtines i urojmë në fitore.


 
 
© 2007 Trepa.org & WideBS
All Rights Reserved.