Azhorimi i fundit 21.04.2008 10:40
Sponsorët
Stafi teknik
Besim BRAHA | Drejtor i klubit

Pozita: Drejtor i klubit
Data e Lindjes:
Shtetsia: KOS

kthehu tek ekipi

Foto: Imer Hetemi
Më shumë për Besimin...
Besim braha është legjenda e basketbollit Mitrovicas. Deri para 2 viteve ka qenë lojtarë aktiv dhe ka dhënë kontribut të madhë për basketbollin Kosovorë e sidomos për basketbollin Mitrovicas. Tash kryen detyren e drejtorit të klubit të Trepçës.Kthehu në fillim

 
 
© 2007 Trepca.org
All Rights Reserved.